ukenru
rosiiany-maizhe-dvi-tysiachi-raziv-atakuvaly-donechchynu-ye-poraneni-ta-ruinuvannia

росіяни майже дві тисячі разів атакували Донеччину: є поранені та руйнування

 • 24979 переглядiв

За минулу добу, 24 квітня, російські війська здійснили 1889 обстрілів у Донецькій області, в результаті яких було поранено щонайменше четверо цивільних осіб та пошкоджено численні цивільні об'єкти, зокрема житлові будинки, комунальні підприємства та соціальні об'єкти.

Минулої доби, 24 квітня, російські війська завдали 1889 ударів по Донеччині. Ворог застосував ракети, реактивні системи залпового вогню, артилерію та дрони. Про це заявили у Національній поліції України, передає УНН.

Деталі 

Згідно з даними правоохоронців, ударів зазнали 11 населених пунктів: міста Гірник, Добропілля, Красногорівка, Курахове, Покровськ, Торецьк, Часів Яр, села Галицинівка, Лисівка, Острівське, Соловйове.

Також внаслідок обстрілів пошкоджено 17 цивільних об’єктів – вісім житлових будинків, комунальні підприємства, адмінбудівлю, магазин, об’єкт соціальної інфраструктури, автомобілі.

Як заявили у Нацполіції, три ракети із ЗРК "С-300" росія спрямувала на Покровськ, пошкоджено соціальний об’єкт, без постраждалих.

Тричі окупанти обстріляли Добропілля – поранили двох цивільних осіб, пошкодили комунальні підприємства, адмінбудівлю, автомобіль. Внаслідок артилерійських обстрілів травмовано ще двоє людей – у Красногорівці та Соловйовому

- резюмували правоохоронці. 

Окрім того, по Галицинівці ворог вдарив з безпілотника, скинувши бойову частину РПГ-7. Руйнувань зазнали шість приватних будинків і магазин.

Також війська рф атакували з "Ураганів" Лисівку - пошкодили приватну оселю. Ще один будинок пошкоджено в Торецьку.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України

- підсумували правоохоронці. 

Доповнення

Зазначається, що вчора з допомогою поліції евакуйовано ще 146 людей, з них 22 дитини. З початку обов’язкової евакуації – 157 525 осіб, серед них 18 555 – діти, 6 464 - люди з інвалідністю.

За добу росіяни завдали майже 2 тисячі ударів по Донеччині: поранено щонайменше семеро людей24.04.24, 15:07 • [views_0]