rosiiany-chasto-provodiat-svoi-shturmy-na-pokrovskomu-napriamku-bez-pidtrymky-bronetekhniky-natshvardiia

росіяни часто проводять свої штурми на Покровському напрямку без підтримки бронетехніки - Нацгвардія

 • 13259 переглядiв

На Покровському напрямку українські військові стикаються з інтенсивними штурмами російських сил, часто без підтримки бронетехніки. За добу відбито 11 атак, знищено техніку та завдано ударів по скупченнях ворога.

На Покровському напрямку українські захисники стикаються з інтенсивними штурмами з боку російських військ, які часто проводяться без підтримки бронетехніки. Протягом останньої доби наші підрозділи успішно відбили 11 атак, переважна більшість з яких мала місце саме на цьому напрямку. Про це повідомив повідомив речник Нацгвардії Руслан Музичук в ефірі телемарафону, передає УНН.

"Протягом цієї доби сумарно по східному напрямку наші підрозділи відбили 11 атак, більша частина з них відбувалась безпосередньо на Покровському напрямку, і противник тут намагається підтримувати інтенсивність штурмів. Ці штурми не завжди підтримуються бронетехнікою, дуже часто це просто штурми піхоти. Ворог після того як наносить удари артилерією та авіацією намагається висувати свою піхоту для того, аби вони проводили штурмові дії", - сказав Музичук.

За його словами, значну загрозу становить ворожа авіація, оскільки більшість авіаційних ударів, які щодня завдає противник по позиціях українських захисників, зосереджена на Покровському та Торецькому напрямках. Ведення бойових дій в таких умовах є складним, однак наші підрозділи ефективно виконують оборонні завдання та завдають ворогу втрат.

"Зокрема, цієї доби наші гвардійці знищили 2 танки, 7 одиниць бронетехніки, 12 одиниць автомобільної техніки, 15 артилерійських систем. Також постійно ведеться робота з виявлення скупчень особового складу противника. Цієї доби було нанесено удар за допомогою дронів і артилерії по 11 таких місцях скупчень", - додав речник НГУ.

Він додає, що по Донецькому напрямку ворог постійно намагається вести штурмові дії.

Нагадаємо

Президент України заявив, що росіяни змінили пріоритети і зосередили сили на Покровському напрямку. За його словами, окупанти також атакують Костянтинівку, Торецьк і мають плани щодо Слов'янська.

Популярні

Новини по темі

Рівень води у ставку-охолоджувачі ЗАЕС знижується - МАГАТЕ

 • 9664 переглядiв

Азербайджан почав постачати газ до Словенії замість росії

 • 10938 переглядiв