ukenru
rosiiany-aktyvno-shturmuiut-na-bakhmutskomu-avdiivskomu-ta-novopavlivskomu-napriamkakh-henshtab

росіяни активно штурмують на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках - Генштаб

 • 26439 переглядiв

У понеділок відбулося 62 бойових зіткнення, більшість обстрілів українські війська відбили на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках, при цьому противник завдав 4 ракетних та 58 авіаційних ударів, а також 100 разів застосував реактивні системи залпового вогню.

62 бойових зіткнення відбулось впродовж понеділка. Найбільше штурмів наші оборонці відбили на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Про поточну ситуацію на фронті розповіли у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних Сил України, передає УНН.

Протягом доби зафіксовано 62 бойових зіткнення. Загалом, ворог завдав 4 ракетних та 58 авіаційних ударів, здійснив 100 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

– повідомили у Генштабі ЗСУ.

Деталі

На Лиманському напрямку Сили оборони відбили 14 атак в районах Новоєгорівки й Серебрянського лісництва на Луганщині, а також біля населених пунктів Терни і Торське Донецької області.

На Бахмутському напрямку наші захисники витримали 12 штурмів ворога в районах населених пунктів Золотарівка, Спірне, Виїмка, Часів Яр, Іванівське, Кліщіївка та Андріївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку українські оборонці дали відсіч ворогу 10 разів. Росіяни за підтримки авіації, намагались витіснити наші підрозділи із займаних рубежів біля Новобахмутівки, Семенівки, Уманського, Яснобродівки та Нетайлового, що на Донеччині.

Окупанти у районі Часового Яру використовують тактику, що і в Авдіївці - розвідка Британії21.04.24, 12:43 • [views_0]

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Георгіївка, Новомихайлівка, Урожайне Донецької області, де ворог 12 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог, за підтримки авіації, один раз атакував позиції наших захисників біля Старомайорського Донецької області.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру витіснити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. У понеділок окупанти 4 рази намагались прорватись в районі Кринків, на Херсонщині. Втім, без успіху.

Додатково

За даними Генерального штабу ЗС України авіація Сил оборони завдала 2 удари по зенітно-ракетних комплексах противника та 13 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Над Дніпровським районом збили російський безпілотник - ОВА22.04.24, 10:34 • [views_0]

Крім того, бійці з підрозділів ракетних військ й артилерії уразили один пункт управління окупантів, 2 системи ППО та 1 район зосередження особового складу противника.