ukenru
rosiiany-aktyvizuvalys-na-avdiivskomu-napriamku-za-dobu-vidbyto-26-atak-henshtab-zsu

Росіяни активізувались на Авдіївському напрямку: за добу відбито 26 атак - Генштаб ЗСУ

 • 33593 переглядiв

Російсько-терористичні війська активізували штурмові дії на Авдіївському напрямку - за минулу добу українські захисники відбили 26 атак з боку окупантів на зазначеному напрямку. Усього впродовж п'ятниці окупанти атакували 79 разів.

Росіяни пожвавили штурмові дії на Авдіївському напрямку. Там впродовж доби наші оборонці відбили 26 атак окупантів. Про це йдеться у вечірньому звіті Генерального штабу Збройних Сил України, передає УНН.

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 26 атак в районах населених пунктів Новокалинове, Очеретине, Бердичі, Уманське, Первомайське, Невельське Донецької області, де ворог намагався витіснити наші підрозділи із займаних рубежів.

– йдеться у звіті Генштабу ЗСУ.

Деталі

Загалом, впродовж доби на українському фронті відбулось 79 бойових зіткнень.

Росіяни завдав 25 ракетних та 52 авіаційних удари, й здійснив 42 обстріли з реактивних систем залпового вогню як по позиціях наших військ, так і по населених пунктах.

На Лиманському напрямку Сили оборони відбили 9 атак росіян біля Твердохлібового й Кремінної на Луганщині, а також поблизу Тернів на Донеччині.

На Бахмутському напрямку наші воїни витримали 15 російських штурмів. За підтримки авіації загарбники намагався покращити тактичне положення в районі Білогорівки Луганської області, та Верхньокам’янського, Спірного, Часового Яру й Кліщіївки у Донецькій області.

На Новопавлівському напрямку армійці рф йшли у наступ 16 разів. Штурмували біля Новомихайлівки й Побєди. Прорвати оборону наших військ загарбникам не вдалось.

На Оріхівському напрямку ворог, за підтримки авіації, 4 рази атакував позиції наших захисників в районі Старомайорського Донецької області та північно-західніше Вербового Запорізької області.

19.04.24, 16:03 • [views_0]

На Херсонському напрямку ворог за підтримки авіації, здійснив 6 атак на позиції наших військ – усі біля Кринків Херсонської області.

Додатково

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 6 районам зосередження особового складу та знищила один пункт управління противника.

19.04.24, 10:18 • [views_0]