rosiia-naviazuie-propahandystsku-literaturu-na-okupovanykh-terytoriiakh

Росія нав'язує пропагандистську літературу на окупованих територіях

 • 103629 переглядiв

Окупанти підготували список пропагандистської літератури для шкіл і бібліотек на захоплених землях. Список включає книги, що прославляють війну Росії проти України та її 'героїв'.

Центр національного спротиву  повідомив про черговий злочин російських окупантів проти українських дітей. Ворог підготував список пропагандистської літератури, яка прославляє загарбницькі війни Росії, зокрема повномасштабне вторгнення в Україну. Цей перелік стане обов'язковим для шкіл, бібліотек та культурних центрів на тимчасово окупованих територіях, передає УНН.

Деталі

У ЦНС зазначають, що цей крок є частиною жорсткої кампанії з промивання мізків українських дітей. Список включає фронтову поезію, розповіді військових та нариси про "героїв руской вєсни" , які мають "зберегти пам’ять" про війну проти України.

Каталог рекомендованої літератури надали центром "Традиція" кремлівського пропагандиста Захара Прилєпіна та фондом "Защитники отечества" . У списку зазначено 15 книг, які редагує сам Прилєпін.

Крім літератури, окупанти рекомендують поширювати картини та скульптури, пов’язані з війною в Україні, зокрема погруддя воєнних злочинців.

ЦНС нагадує всім колаборантам та посіпакам Кремля, що відповідальності за співпрацю з ворогом та промивання мізків українських дітей російською людиноненависницькою пропагандою ніхто не уникне. Усіх небайдужих просять надсилати інформацію про таких перевертнів на анонімний чат-бот ЦНС.

На окупованій Херсонщині ворог посилює фільтраційні заходи - Центр спротиву24.07.24, 16:55

Лілія Подоляк

Суспільство

Популярні

Новини по темі

SpaceX і NASA планують запуск місії Crew-9 на МКС 18 серпня

 • 21038 переглядiв

Інфляція в Росії досягла 9% на тлі війни в Україні

 • 103053 переглядiв