ukenru
rosiia-mozhe-pochaty-novu-velyku-nastupalnu-operatsiiu-the-economist

росія може почати нову велику наступальну операцію - The Economist

 • 22244 переглядiв

росія може розпочати масштабний наступ, подібний до минулорічного, а здатність України захистити себе зараз виглядає менш впевненою, ніж раніше, пише The Economist.

росія може розпочати новий наступ, за аналогією, минулого року. Здатність України відстояти себе в цьому випадку зараз виглядає менш впевнено, ніж раніше. Про це йдеться у матеріалі The Economist, передає УНН.

У матеріалі ЗМІ відзначається, що з появою тепла починається тяжка пора, коли військові операції стають складнішими. Це може ускладнити російські атаки під час періоду, коли фронтальна лінія через схід і південь України стає менш доступною для руху військ. Проте це обмеження буде тимчасовим.

"З наближенням літа є страхи, що росія може розпочати нову велику наступальну операцію, схожу на минулорічну. Здатність України відстояти себе в такій ситуації зараз виглядає менш впевнено, ніж раніше. Тому дуже важливо, щоб Україна терміново мобілізувала більше військ і підвищила рівень надійності фронтової оборони" - йдеться у статті.

Нагадаємо

росіяни на окупованій Донецькій області почнуть призов громадян 1994-2006 років народження на військову службу з 1 квітня 2024 року.

Ірина Колеснік

Війна