robota-po-okupantakh-na-pivdni-vidchutno-porushila-yikhniy-logistichniy-potentsial-gumenyuk

Робота по окупантах на півдні відчутно порушила їхній логістичний потенціал - Гуменюк

 • 923808 переглядiв

КИЇВ. 11 серпня. УНН. Точна робота Сили оборони по російських окупантах на півдні України відчутно порушила їхній логістичний потенціал. Завдяки контрбатарейній боротьбі щодобові спроможності ворога по обстрілах знизилися з 400-500 снарядів до 300, заявила в ефірі телемарафону у п'ятницю речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк, пише УНН.

Цитата

"Сили оборони продовжують контрбатарейну боротьбу. І в нашій зоні відповідальності вона досить потужна. Зараз характерною особливістю є те, що ворог намагається тримати кількість обстрілів правобережжя і протилежного берега Дніпро-Бузького лиману на позначці 70, але кількість снарядів значно зменшилась. Якщо раніше це було 400-500, зараз, це вже відчувається, - це до 300 снарядів може використати за добу ворог. Це означає, що все ж таки удар по логістиці і по забезпеченню ворога досить результативний", - сказала Гуменюк.

Деталі

Вона зазначила, українські воїни поки що дистанційно відпрацьовують по скупченню ворога та позиціях важкої артилерії на лівобережжі.

"Ми продовжуємо цю роботу, тому що на лівому березі, там, де зосереджені сили ворога, ми відпрацьовуємо поки що дистанційно по позиціях важкої артилерії, і дві таких гармати потужних було знищено за минулу добу. Знову човен з ДРГ пішов наздоганяти "москву", - зазначила вона.

Нагадаємо

Гуменюк вказувала, що суть великої стратегії Сил оборони - знищувати потенціал ворога в тилу, доки він очікує прямого удару по фронту. Таким чином ворог не може підтягнути ресурси і зменшує кількість обстрілів.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Українці зможуть друкувати поштові марки власноруч

     • 1463534 переглядiв

    Поліція не фіксує порушень у Лаврі

     • 990746 переглядiв