ukenru
robocha-grupa-v-rnbo-pochne-napratsovuvati-propozitsiyi-do-derzhbyudzhetu-na-2022-rik

Робоча група в РНБО почне напрацьовувати пропозиції до оборонного бюджету на 2022 рік

 • 12927 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. В Раді національної безпеки та оборони створюють міжвідомчу робочу групу для опрацювання пропозицій до Бюджетної декларації на 2022 – 2024 роки та проекту держбюджету на 2022 рік. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу РНБО.

"Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов підписав розпорядження про створення міжвідомчої робочої групи для опрацювання пропозицій до Бюджетної декларації на 2022 – 2024 роки та проєкту Закону України "Про Державний бюджет України на 2022 рік" по статтях, пов’язаних із забезпеченням національної безпеки і оборони України", - йдеться у повідомленні.

Керівником робочої групи призначено Першого заступника Секретаря РНБО України генерал-полковника Михайла Коваля. До складу робочої групи увійшли представники суб’єктів сектору безпеки і оборони України, Міністерства фінансів України та Апарату РНБО України.

"Міжвідомчій робочій групі доручено встановленим порядком підготувати та подати на розгляд Секретаря РНБО України матеріали до засідань Ради із наведених вище питань", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Данілов доручив держзамовникам подати показники державного оборонного замовлення на три роки.

Українські Національні Новини

Політика