ukenru
rf-z-krymu-vdaryla-balistykoiu-po-odesi-urazheno-infrastrukturnyi-obiekt

рф з Криму вдарила балістикою по Одесі, уражено інфраструктурний об'єкт

 • 33646 переглядiв

Російські окупанти завдали удару балістичною ракетою по Одесі з Криму, влучивши в інфраструктурний об'єкт, а сили протиповітряної оборони знищили 3 розвідувальні групи противника у Криворізькій, Миколаївській та Одеській областях.

Зранку російські окупанти завдали терористичний удар балістикою з окупованого Криму по Одесі. Уражено інфраструктурний об'єкт. Про це УНН повідомляє з посиланням на Сили оборони півдня України.

На світанку (ворог - ред.) спрямував керовані авіаційні ракети Х-59 з літаків тактичної авіації по Одещині. Обидві цілі було знищено в акваторії Чорного моря. Вже зранку завдав терористичний удар балістикою з ТОТ Крим по Одесі. Уражено інфраструктурний об'єкт. Інформація про ступні пошкодження і постраждалих уточнюється

 - йдеться в повідомленні. 

Також повідомляється, що протягом ночі і на світанку силами протиповітряної оборони знищено 3 ворожих розвіддрони на Криворіжжі, Миколаївщині і Ворог продовжує системний ракетний терор Півдня України.

Протягом ночі і на світанку силами протиповітряної оборони знищено 3 ворожих розвіддрони на Криворіжжя, Миколаївщині і Одещині

- зазначається в повідомленні.

Окрім того, ще з ночі атакував балістикою промислову інфраструктуру Запоріжжя. Інформація про постраждалих не надходила, деталі уточнюються. 

Доповнення

Протиповітряна оборона Україна вночі 20 квітня збила дві російські ракети Х-59/Х-69 та три розвідувальні дрони.