rf-perekydaie-tylovi-pidrozdily-ta-rezervy-na-kurshchynu-rechnyk-natshvardii

рф перекидає тилові підрозділи та резерви на курщину – речник Нацгвардії

 • 26674 переглядiв

росія перекидає тилові підрозділи та резерви на rурщину, активність і темпи штурмів на фронті залишаються високими. На Покровському напрямку відбулося 9 боєзіткнень, а на східних напрямках Нацгвардія відбила 19 атак.

росія перекидає у курську область з України тилові підрозділи та резерви. На фронті темпи штурмів з боку ворога залишаються високими, про що свідчать як офіційні дані Генштабу, так і свідчення бійців на передовій. Про це повідомив речник НГУ Руслан Музичук в ефірі телемарафону, передає УНН.

Навіть по офіційним зведенням Генштабу, та по тому, що розповідають бійці, які виконують завдання по лінії фронту, активність і темпи штурмів не зменшується. Навіть перекидаючи підрозділи на Курщину, противник передусім використовує тилові підрозділи та резерви

- каже Музичук.

За його словами, противник все ж більше зосереджений на напрямках Покровська та Донецька.

"Цієї доби в районі виконання задач нашими підрозділами на Покровському напрямку відбулося 9 боєзіткнень. Йдеться передусім про піхоту противника, якою він намагався штурмувати позиції. Взагалі по східних напрямках, по ОСУВ "Хортиця", військовослужбовці Нацгвардії відбили 19 боєзіткнень, зокрема, і на півночі Харківщини", - додав він.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський заявив, що ЗСУ досягає стратегічної мети в курській області. Також президент наголосив, що Україна продовжує працювати з партнерами щодо далекобійних рішень для нашої країни.

Популярні

Новини по темі