rf-gotuyetsya-do-tretoyi-seriyi-velikikh-shturmiv-bilya-avdiyivki-isw

рф готується до третьої серії великих штурмів біля Авдіївки - ISW

 • 137125 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. російські окупанти готуються до третьої серії більших штурмів біля Авдіївки. Про це йдеться у звіті аналітиків від Американського інституту вивчення війни, передає УНН.

Деталі

Аналітики повідомляють, що 3 листопада російські війська продовжили наступальні дії в районі Авдіївки і досягли підтверджених успіхів на північному фланзі Авдіївки. На геолокованих кадрах, опублікованих 3 листопада, видно, що російські війська просунулися на південний захід від Красногорівки (4 км на північ від Авдіївки) у напрямку залізничної лінії на північ від Авдіївки.

Український генеральний штаб повідомив, що українські сили продовжували чинити опір наступу російських військ у районі Авдіївки та відбили понад 17 російських атак у районі Степового (3 км на північ від Авдіївки), Сєвєрного (6 км на захід від Авдіївки), Тоненького (7 км на захід від Авдіївки) і Первомайського (11 км на південний захід від Авдіївки).

Цитата

«Українські офіційні особи і російські джерела повідомили, що російські сили готуються до третьої серії більших штурмів біля Авдіївки», - йдеться в повідомленні.

Доповнення

Начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш повідомляв, що є розуміння, що третя хвиля російського наступу на Авдіївку почнеться з дня на день.

2 листопада Барабаш заявляв про те, що під Авдіївкою помічають підготовку окупантів до чергового посилення спроб оточити місто.

Також Барабаш повідомляв, що російські окупанти намагаються оточити Авдіївку і мають нову мету – взяти Авдіївський коксохімічний завод.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Готуйте парасольки: синоптики дали прогноз на вихідні

     • 116367 переглядiв

    СБУ повідомила про підозру патріарху рпц кирилу

     • 133869 переглядiв