ukenru
remont-dorig-u-lisichansku-radikal-ribalka-provodit-za-byudzhetni-groshi-deputat-miskradi

Ремонт доріг у Лисичанську радикал Рибалка "проводить" за бюджетні гроші - депутат міськради

 • 9012 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. Кандидат в народні депутати по 107 округу Сергій Рибалка не отримає підтримку виборців на позачергових виборах до Верховної Ради. Про це в коментарі УНН повідомив депутат Лисичанської міської ради Микита Шевченко.

Жителі Луганської області не проголосують за Рибалку тому, що він є кандідатом-"парашутистом", уточнив Шевченко.

"Я вкрай негативно ставлюся до того, що по нашому округу йде нардеп Рибалка. Людина приїхала і за короткий час хоче роздати рожевих слонів і стати депутатом. Він тут ніколи не був і я впевнений, що він навіть не знав раніше, де на карті знаходиться Лисичанськ", - пояснив депутат міськради.

Рибалка недооцінив виборців, коли приймав рішення йти в Раду по 107 округу, продовжив Шевченко.

"Я спілкуюся з людьми, і вони вкрай негативно ставляться до нього (Рибалки - ред.). Вони розуміють, що він - приїжджий, його оберуть - і більше його ніхто не побачить.

Ми дивилися його фотографії в Facebook, люди щасливі від того, що він їм концерти привозить .... Але паралельно хочу вам сказати, що люди втомилися від цього. Основна маса візьме все, але проголосує по-своєму, повірте. Всі розуміють, що щось отримати можна тільки до виборів, після виборів нічого не буде.

Люди бідно живуть, і вони потребують елементарного, навіщо їм відмовлятися від походів на ті ж концерти. Але проголосують вони з тверезим розумом", - говорить Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радикал Рибалка піариться на 107 окрузі за рахунок чужих досягнень - Шведов

Депутат міськради також розповів, що сьогодні Рибалка на окрузі веде активну діяльність. Популістичну, уточнив він.

"Ремонт доріг він робить? Це - гроші міста, вони були виділені ще в квітні, коли Рибалки тут не було навіть", - розповів Шевченко.

Нагадаємо, Сергій Рибалка є чинним народним депутатом від Радикальної пратії Ляшка. На позачергових виборах до Верховної Ради політик балотується самовисуванцем, в Лисичанську, по 107-му округу.

Також нагадаємо, що українці розкритикували наміри радикала балотуватися по 107-му округу, припустивши, що Рибалка зробив ставку на Луганщину, тому що в Дніпрі його ніхто не підтримає.

Розкритикували вибір радикала і його колеги по парламенту. Зокрема, на думку нардепа Євгена Мураєва, Рибалка на мажоритарному окрузі в Луганській області отримає хіба що "вирок".

Уточнимо, що після президентських виборів Рибалка створив в Раді міжфракційне об'єднання на підтримку Президента Володимира Зеленського. Однак, і в штабі переможця президентських виборів від допомоги радикала поспішили відхреститися.

Українські Національні Новини

Політика