ukenru
raketnyi-udar-po-odeshchyni-rosiiany-potsilyly-v-azs-sered-travmovanykh-4-richna-divchynka

Ракетний удар по Одещині: росіяни поцілили в АЗС, серед травмованих 4-річна дівчинка

 • 30207 переглядiв

4-річна дівчинка отримала осколкове поранення спини та контузію в результаті російського ракетного обстрілу Одеського району, в результаті якого загинули 4 людини, в тому числі дитина, і ще 14 отримали поранення.

Серед постраждалих через ракетний удар по Одеському району уламкове поранення зазнала 4-річна дівчинка. Про це розповів очільник Одеської ОВА Олег Кіпер, передає УНН.

Серед постраждалих також 4-річна дівчинка, в неї осколкове поранення спинки та контузія. Вона в лікарні під наглядом медиків.

- написав Кіпер у своєму телеграм-каналі.

Деталі

Він також додав, що станом на 21:40 їм відомо про 14 постраждалих через цю атаку. Серед них четверо людей у важкому стані, лікарі борються за їх життя. Ще пʼять у стані середньої тяжкості. Решта пʼять одеситів мають легкі поранення.

Додатково

Сили оборони Півдня додали, що ракетний удар окупантів прийшовся по людях, які автівками й пішки повертались після робочого дня додому. Й додали, що на АЗС куди поцілили росіяни, досі палає пожежа.

Люди в автівках і пішки прямували наприкінці робочого дня додому та стали жертвами підступного подвійного удару. На пошкодженій АЗС досі палає пожежа, побиті крамниці, складські приміщення, адміністративні будівлі і приватні будинки.

- повідомили у пресслужбі Сил Оборони Півдня.

Нагадаємо

Як повідомляв УНН, внаслідок вечірньої ракетної атаки росіян по Одеському району загинуло четверо людей, в тому числі одна дитина - 10-річна дівчинка, ще 14 людей зазнали поранень.