ukenru
rada-u-vivtorok-planuye-viznachitisya-z-rozglyadom-zakonoproektu-pro-antikoruptsiyniy-sud

Рада у вівторок планує визначитися з розглядом законопроекту про Антикорупційний суд

 • 8678 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Верховна Рада на пленарному засіданні у вівторок планує затвердити порядок денний восьмої сесії та визначитися стосовно розглядів проектів законів про Антикорупційний суд. Про це сказано у порядку денному сьогоднішнього пленарного засідання, передає кореспондент УНН.

Також серед іншого парламентарі мають намір звернутися до уряду стосовно створення Міністерства у справах ветеранів та розглянути низку питань, які стосуються соціального захисту військовослужбовців та щодо зміни порядку ввезення транспортних засобів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парубій підтвердив звіт Гонтаревої у четвер

Крім цього, депутати збираються визначитися стосовно законопроектів про внутрішній водний транспорт, про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері будівництва та експлуатації автомобільних доріг та про внесення змін до Митного кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парубій розповів, коли в Раді з’явиться закон про нацбезпеку

Порядок денний також передбачає, серед іншого, розгляд законопроектів про ефективне управління майновими правами правовласників у сфері авторського права і (або) суміжних прав, про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стабілізації діяльності ДАТ "Чорноморнафтогаз" у зв'язку з тимчасовою окупацією території України з пропозиціями Президента України та ратифікацію угоди між Україною та МБРР щодо довготермінового фінансування.

Українські Національні Новини

Політика