rada-planuie-pryznachyty-chleniv-rakhunkovoi-palaty-21-hrudnia-posly-g7-zasterehly-vid-pospishnykh-rishen

Рада планує призначити членів Рахункової палати 21 грудня: посли G7 застерегли від поспішних рішень

 • 23332 переглядiв

Верховна Рада цього тижня планує призначити чотирьох членів Рахункової палати без зміни процедури відбору. Посли G7 висловили стурбованість намірами призначити членів палати до завершення її реформи. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк, пише УНН.

Деталі

Як повідомив Железняк, 21 грудня Верховна Рада планує призначити 4 членів Рахункової палати без зміни процедури відбору. За його даними, на посаду членів палати планують призначити колишню голову Антимонопольного комітету України Ольгу Піщанську, помічника заступника Офісу президента Павла Рябікіна та керівника Управління фінансової діяльності та бухгалтерського обліку Єлизавету Пушко-Цибуляк.

Однак, посли G7 відреагували на дані майбутні призначення.

"Посли G7 стурбовані повідомленнями, що цього тижня Рада поспішає з 4 новими призначеннями до Рахункової палати до завершення її реформи. До ухвалення закону про реформу ці призначення підірвали б довіру до інституції, що відповідає за нагляд за міжнародною допомогою", - йдеться в повідомленні в соцмережі Х.

Нагадаємо

Країни, які надаватимуть допомогу росії у війні проти України, у тому числі постачатимуть державі-агресору зброю, заплатять "високу ціну".

Павло Башинський

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Ще один ворожий удар рф по Херсонщині: постраждало подружжя

     • 24694 переглядiв

    Українські аграрії отримали історичний максимум врожаю

     • 101827 переглядiв

    Ердоган заявив, що ЄС гальмуватиме вступ України та Молдови

     • 31630 переглядiв

    Окупанти завдали чергового удару по Херсонщині: є поранений

     • 26793 переглядiв