prymusova-mobilizatsiia-rf-posyliuie-defitsyt-robochoi-syly-v-okupovanomu-donetsku

Примусова мобілізація рф посилила дефіцит робочої сили в окупованому Донецьку

 • 29253 переглядiв

Примусова мобілізація окупантів у Донецькій області загострює дефіцит робочої сили, а дефіцит водіїв на 60% призвів до майже повного колапсу громадського транспорту. Окупаційна адміністрація шукає допомоги у російських трудових мігрантів, які будуть позбавлені соціального статусу та гарантій.

Окупанти продовжують примусову мобілізацію у тимчасово окупованій Донеччині, та таким чином посилюють вже існуючий дефіцит робочої сили. Про ситуацію на ТОТ інформує телеграм-паблік Центр Національного Спротиву, передає УНН.

Ворог проводить примусову мобілізацію на тимчасово окупованих територіях й посилює дефіцит робочої сили в регіоні. Росіяни не здатні забезпечити нормальну життєдіяльність на загарбаних землях. Переважна більшість населення не підтримує ворога й залишило регіон. Відтак ворог має дефіцит робочої сили, який посилюється примусовою мобілізацією.

– повідомили в Центрі НацСпротиву.

Деталі

Зокрема, за даними Центру "Спротив" на донецькому "донецькелектроавтотранс" дефіцит водіїв нині складає 60%. Через це громадський транспорт міста на межі колапсу.

Окупаційна адміністрація вимушена прохати кремль надіслати гастарбайтерів з рф для виправлення ситуації. Втім, у Центрі Національного Спротиву зазначили, що ці робітники, щойно заїдуть на територію Донеччини не матимуть соціального статусу й жодних соціальних гарантій від рф, натомість стануть "тими, хто допомагає насаджувати окупаційну владу в регіоні, а отже понесуть відповідальність за свої дії".

Тетяна Салганік

Війна

Популярні

Новини по темі

Брежнєва позбавили звання почесного громадянина Дніпра

 • 30205 переглядiв

"Київстар" повністю відновив всі послуги компанії

 • 100588 переглядiв