prychetnomu-do-vbyvsta-farion-hotuietsia-pidozra-ohp

Причетному до вбивста Фаріон готується підозра - ОГП

 • 12801 переглядiв

Правоохоронці готують підозру особі, причетній до вбивства Ірини Фаріон. Деталі справи не розголошуються, але слідство активно працює над розкриттям злочину.

Причетному до вбивства мовознавиці Ірини Фаріон затриманому 18-річному чоловікові готується повідомлення про підозру в умисному вбивстві, повідомили в Офісі Генпрокурора, передає УНН.  

Наразі за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури затриманому готується повідомлення про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України) та вирішується питання про обрання запобіжного заходу

- йдеться у повідомленні. 

Відомо, що під час підготовки до злочину 18-річний чоловік орендував щонайменше три квартири у Львові.

Встановити його особу вдалося за фото зі смарт-камер відеоспостереження. Його затримали в Дніпрі за місцем проживання.

Слідчі дії тривають. Встановлюються всі обставини.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Національної поліції у Львівській області за оперативного супроводження СБУ.

Раніше 

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що 25 липня у місті Дніпро затримано 18-річного чоловіка, який ймовірно є причетним до умисного вбивства Ірини Фаріон.

Як вказав голова МВС Ігор Клименко, у правоохоронців є достатньо доказів стверджувати, що саме затримай у Дніпрі 18-річний хлопець стріляв у мовознавицю Ірину Фаріон. За його словами, розслідування тривало 139 годин.

Популярні

Новини по темі

Причетному до вбивста Фаріон готується підозра - ОГП

 • 12801 переглядiв