prosymo-uchasnykiv-dorozhnoho-rukhu-buty-maksymalno-uvazhnymy-u-kmva-poperedyly-pro-skladni-pohodni-umovy-v-stolytsi

"Просимо учасників дорожнього руху бути максимально уважними": у КМВА попередили про складні погодні умови в столиці

 • 31415 переглядiв

КМДА попереджає про мокрий сніг, ожеледь та налипання мокрого снігу в Києві, закликаючи учасників дорожнього руху бути обережними; для розчищення доріг задіяно близько 400 одиниць спецтехніки та 4 000 працівників.

У Києві впродовж 14 грудня, очікуються несприятливі погодні умови: мокрий сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, подекуди ожеледиця. КМВА звернулась до всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними. Також у відомстві зазначили про сотні одиниць спецтехніки, яка задіяна для розчищення доріг у столицю. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Київської міської військової адміністрації (КМВА).

Сьогодні в столиці мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах подекуди ожеледиця. У столиці випала значна кількість опадів. (..) Просимо всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними, пересуваючись вулицями міста

 - інформує Telegram-канал КМВА.

Також повідомляється, що спеціальна техніка та бригади ручного прибирання Києва вже розчищають дороги, шляхопроводи, тротуари та зупинки громадського транспорту від снігу. Йдеться також про обробку доріг протиожеледними засобами.

Всього у столиці задіяно майже 400 одиниць спецтехніки та 4 000 людей.

Окремо наголошується прохання до водіїв приватного автотранспорту - не паркувати автівки обабіч доріг, щоб не заважати працювати спецтехніці.

Нагадаємо

Згідно з інформацією ДСНС, в Україні на тлі ускладнення погодних умов без електропостачання залишилися 225 міст, селищ та сіл у п'яти областях, але проїзд основними дорогами забезпечено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині посилюють оборону на кордоні, встановлюють бетонні "зуби дракона"

Ігор Тележніков

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Шуфрича суд залишив під вартою до 9 лютого

     • 32339 переглядiв

    росія посилює репресії проти українців в окупації - ГУР

     • 30004 переглядiв