privlasnili-4-mln-grn-na-okhoroni-parkmaydanchikiv-u-kiyevi-direktoru-povidomili-pro-pidozru

Привласнення 4 млн грн на охороні парковок у Києві: директору фірми повідомили про підозру

 • 17269 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. У Києві керівнику підрядної організації повідомили про підозру у привласненні понад 4 млн грн на охороні паркувальних майданчиків. Про це повідомляє УНН із посиланням на Київську міську прокуратуру.

Деталі

За даними слідства, упродовж 2017-2018 років комунальне підприємство "Житло-Сервіс" уклало з приватною фірмою договори про надання послуг з охорони паркувальних майданчиків.

Відповідно до умов договорів, підрядник мав за рахунок власного штату працівників охороняти паркувальні майданчики. Водночас директор фірми, не маючи у штаті необхідної кількості співробітників, зазначав про повне та якісне виконання робіт, вказують у прокуратурі.

Потім ці акти підписав директор КП "Житло-Сервіс", внаслідок чого столичному бюджету, як зазначається, завдали збитки на понад 4 млн гривень.

27 жовтня 2021 року за результатами розслідування директору приватної фірми повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення — ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення коштів у особливо великих розмірах шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем).

Раніше у межах цього провадження повідомили про підозру директору КП "Житло-Сервіс" за ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість).

Наразі триває досудове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Києва зросли тарифи на паркування

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    Синоптики дали прогноз на перший день листопада

     • 17068 переглядiв

    У Києві за добу від COVID-19 померло 46 людей, захворіло понад 1 600

     • 16559 переглядiв