prezydent-polshchi-sklykaie-radu-natsionalnoi-bezpeky-cherez-sytuatsiiu-v-ukraini

Президент Польщі скликає Раду національної безпеки через ситуацію в Україні

 • 30610 переглядiв

Президент Польщі Анджей Дуда скликав Раду національної оборони, щоб обговорити питання безпеки та підтримки українських військових на тлі можливих російських атак. Засідання, в якому візьмуть участь нові члени уряду, заплановане на 20 грудня.

Президент Польщі Анджей Дуда проведе засідання Ради національної оборони Польщі. Учасники обговорять питання, пов'язані із ситуацією на фронті в Україні. Про це повідомив голова Бюро нацбезпеки Польщі Яцек Сєвєра в ефірі радіо ZET, передає УНН.

Деталі

Засідання відбудеться у середу, 20 грудня. Очікується, що у ньому візьмуть участь члени нового уряду Польщі – прем'єр-міністр Дональд Туск та деякі міністри.

Обговорюватимуться питання безпеки, пов'язані з ситуацією на фронті в Україні, підтримка Збройних сил України, питання реформування системи управління Збройними силами та ініціатива президента щодо закону про реформування системи обороноздатності,

– розповів Сєвєра.

Глава Бюро нацбезпеки додав, що зимові атаки рф є серйозним викликом для України.

Ризик, пов'язаний з потенційними ударами по критично важливій інфраструктурі, дуже значний. Ситуація вкрай серйозна. Потрібно й надалі підтримувати Київ,

– заявив голова Бюро нацбезпеки Польщі.

Польща буде допомагати Україні на шляху до ЄС і НАТО – Дуда 21.11.23, 20:35

Популярні

Новини по темі

Україна збирається вийти з податкової угоди у межах СНД

 • 29494 переглядiв