ukenru
pravookhorontsi-zaareshtuvali-cholovika-yakiy-obikrav-11-avtomobiliv-v-odesi

Правоохоронці заарештували чоловіка, який обікрав 11 автомобілів в Одесі

 • 6833 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Правоохоронці затримали чоловіка, який обікрав 11 автомобілів в Одесі. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Одеської області.

До поліції надійшло повідомлення від декількох одеситів, що біля автостоянки ходить з ліхтарем невідомий чоловік. В ході перевірки повідомлення на місці події працівники поліції виявили 11 пошкоджених автомобілів, у яких були вибиті вікна. З салонів транспортних засобів невідомий зловмисник викрав речі автовласників.

Правоохоронці встановили особу злочинця, ним виявився 25-річний одесит, який знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Також було встановлено, що підозрюваний вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів майнового характеру. Під час огляду у чоловіка було виявлено та вилучено викрадені речі автовласників.

Зловмисника затримано, щодо нього обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП