posol-ssha-peregovorila-z-reznikovim-pered-novim-ramshtaynom

Посол США переговорила з Резніковим перед новим "Рамштайном"

 • 120860 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Посол США в Україні Бріджит Брінк провела переговори з міністром оборони України Олексієм Резніковим перед новим засіданням контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн", повідомила сама дипломат у Twitter, пише УНН.

Цитата

"Продовжили нашу тісну співпрацю з Олексієм Резніковим перед зустріччю контактної групи з питань оборони України в Німеччині. Ми згуртовані, підтримуючи зусилля України у захисті себе та свого народу", - написала Брінк.

Доповнення

П'яте засідання контактної групи з оборони України у форматі "Рамштайн" відбудеться 8 вересня у Німеччині.

Формат контактної групи з оборони України було ініційовано у квітні США. Перша зустріч відбулася у німецькому Рамштайні наприкінці квітня.

Попереднє засідання в форматі "Рамштайн" відбулось наприкінці липня. В ньому взяло участь більше 50 країн. Тоді учасники зустрічі обговорили збільшення оборонної допомоги Україні а також забезпечення її "оборони та здатності себе захистити в більш довгостроковій перспективі", сказали в Пентагоні.

Сьогоднішнє засідання контактної групи з питань оборони України стане сигналом для президента росії володимира путіна про те, що країни світу готові підтримувати Україну в довгостроковій перспективі, повідомили високопосадовці оборонного відомства США.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф вдарила по двох районах Харкова

     • 160125 переглядiв

    Христя Фріланд може стати наступним генсеком НАТО – ЗМІ

     • 265289 переглядiв

    Вночі рашисти обстріляли Сумщину з артилерії: 21 "прильот"

     • 77445 переглядiв

    В Україні не зафіксовано мавпячої віспи - МОЗ

     • 279104 переглядiв