ponad-8-tis-obidiv-za-dva-misyatsi-mkhp-podyakuvav-stolichnomu-restoranu-za-samoviddanu-robotu-pid-chas-viyni

Понад 8 тис. обідів за два місяці: МХП подякував столичному ресторану за самовіддану роботу під час війни

 • 231456 переглядiв

Цитата

"З першого дня бойових дій працівники ресторану переформатували власну кухню під приготування комплексних обідів для польових кухонь наших захисників, лікарень, пансіонатів для літніх людей та дітей у бомбосховищах.

А це понад 8 000 порцій за 2 місяці громадсько-волонтерської роботи", - йдеться у повідомленні.

В "Нашій Рябі" додали, що подібні історії надихають.

"Сьогодні ресторан "Ахіллес і Черепаха" працює за звичним графіком. Дівчата кожен новий ранок зустрічають гостей з усмішкою та надією, що війна скоро закінчиться і настане мир", - йдеться у повідомленні.

Тим часом співробітники ресторану нагадують, що команда закладу завжди була соціально відповідальною.

"І з початку війни ми робили все можливе, щоб ці слова були підкріплені реальними діями", - уточнили вони.

Додамо

Нещодавно відомий український шеф-кухар, фіналіст проєкту "МастерШеф Професіонали" та кулінарний експерт МХП Алік Мкртчян розповів про кулінарний досвід співпраці з МХП.

Довідка

МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    ЄС відкриває торгівлю електроенергією з Україною

     • 122498 переглядiв