Цитата
"З першого дня бойових дій працівники ресторану переформатували власну кухню під приготування комплексних обідів для польових кухонь наших захисників, лікарень, пансіонатів для літніх людей та дітей у бомбосховищах.
А це понад 8 000 порцій за 2 місяці громадсько-волонтерської роботи", - йдеться у повідомленні.
В "Нашій Рябі" додали, що подібні історії надихають.
"Сьогодні ресторан "Ахіллес і Черепаха" працює за звичним графіком. Дівчата кожен новий ранок зустрічають гостей з усмішкою та надією, що війна скоро закінчиться і настане мир", - йдеться у повідомленні.
Тим часом співробітники ресторану нагадують, що команда закладу завжди була соціально відповідальною.
"І з початку війни ми робили все можливе, щоб ці слова були підкріплені реальними діями", - уточнили вони.
Додамо
Нещодавно відомий український шеф-кухар, фіналіст проєкту "МастерШеф Професіонали" та кулінарний експерт МХП Алік Мкртчян розповів про кулінарний досвід співпраці з МХП.
Довідка
МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.