ponad-30-shturmiv-za-dobu-syly-oborony-utrymuiut-platsdarm-na-livoberezhzhi-dnipra

Понад 30 штурмів за добу: Сили оборони утримують плацдарм на лівобережжі Дніпра

 • 25361 переглядiв

Українські війська відбили понад 30 російських атак на лівому березі Дніпра, в той час, як росія посилює обстріли та активно використовує дрони різного типу: як ударні, так і споряджені осколковими боєприпасами.

Українські захисники на півдні України продовжують тримати позиції попри активні спроби росіян прорвати оборону ЗСУ. Про це з посиланням на ранкове зведення Сил оборони Півня, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що окупанти продовжують зміцнення своїх позицій підтягуючи резерви. росіяни проводять  аеророзвідку, тиснуть артилерійськими обстрілами, застосовують реактивні системи залпового вогню, дрони різного типу: як ударні, так і споряджені осколковими боєприпасами.

росіяни не проводять ідентифікацію тіл своїх військових, щоб не виплачувати компенсацію - речник Генштабу21.12.23, 09:57

Сили оборони надалі продовжують заходи із розширення плацдарму. Але ворог не полишив наміру витісняти наші підрозділи з лівобережжя Дніпра. За минулу добу здійснив понад 30 спроб невдалих штурмових дій. Атаки були відбиті, ворог відступив, зазначивши великих втрат

- резюмували в Силах оборони Півдня.

Українські військові продовжують утримувати позиції, ведуть контрбатарейну боротьбу, наносять вогневе ураження по тилах противника.

Доповнення

Також відомо, що 5 бойових кораблів росіян продовжують маневрувати поблизу узбережжя рф та тимчасово окупованої території АР Крим, 4 з них у Чорному морі та 1 у Азовському.

Тим часом ракетоносії заведені у пункти базування.

Нагадаємо

російські війська посилили атаки на Білогорівку, застосовуючи артилерію, міномети та періодично авіацію - українські захисники відбили 13 штурмів.

Популярні

Новини по темі

Данілов анонсував "дуже приємні новини" щодо боєприпасів

 • 24309 переглядiв

Ворожа атака на Київщину: рятувальники показали наслідки

 • 23022 переглядiв