ukenru
politsiya-podala-dokumenti-v-interpol-dlya-ogoloshennya-diminskogo-u-mizhnarodniy-rozshuk

Поліція подала документи в Інтерпол для оголошення Димінського у міжнародний розшук

 • 13286 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня. УНН. Національна поліція України подала документи до Генерального секретаріату Інтерполу в Ліоні для оголошення львіського бізнесмена Петра Димінського у міжнародний розшук. Про це розповів УНН речник Нацполіції Ярослав Тракало.

"Подали документи до Генерального секретаріату Інтерполу в Ліоні. Після вивчення цих документів у Генеральному секретаріаті ухвалять рішення про оголошення або не оголошення згаданої особи у міжнародний розшук", - повідомив Я.Тракало.

За його словами, якщо буде позитивне рішення в Ліоні, то тоді він буде оголошений у міжнародний розшук. І після встановлення його місця перебування до нього буде задіяно механізм екстрадиції.

Нагадаємо, Національна поліція України оголосила у національний розшук львіського бізнесмена Петра Димінського, який підозрюється у скоєнні ДТП, що спричинило смертельні наслідки. Відповідна інформація розміщена на офіційному сайт МВС України. 

12 грудня Димінському повідомили про підозру

Як повідомляв УНН, ДТП сталася 18 серпня близько 15:00 на автодорозі Львів-Краковець біля села Ямельня Яворівського району. Водій автомобіля Mercedes Benz С65 скоїв зіткнення з автомобілем Opel Astra під керуванням 31-річної жительки одного із сіл Яворівського району. В результаті отриманих травм жінка-водій померла на місці події.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП