politsiia-provodyt-slidchi-dii-v-kyivskomu-metropoliteni-shchodo-rozghermetyzatsii-tuneliu-na-synii-hiltsi

Поліція проводить слідчі дії в київському метрополітені, щодо розгерметизації тунелю на "синій гілці"

 • 25861 переглядiв

Київська поліція розслідує недбалість при будівництві та обслуговуванні тунелю метрополітену, що призвела до його розгерметизації та подальшого затоплення. Проводяться обшуки у громадських організаціях та приватній компанії з метою встановлення винних.

Сьогодні правоохоронці Києва проводять слідчі дії в "Київському метрополітені", "Метробуді" та структурних підрозділах КМДА, щоб встановити відповідальних за пошкодження тунелю метро. Про це повідомила поліція Києва в Тelegram, передає УНН.

Сьогодні, 13 грудня, слідчі поліції Києва розпочали проведення одночасних обшуків у рамках кримінального провадження за кваліфікацією "Службова недбалість" (ч. 2 ст. 367 КК України) у комунальних установах міста та на приватному підприємстві

- йдеться в повідомленні.

Деталі

За інформацією від правоохоронців, слідство має на меті перевірити сумлінність виконання робіт на етапах проектування, будівництва та експлуатації відрізку тунелю метро, де нещодавно сталася розгерметизація.  Також планується встановити відповідальних, внаслідок дій яких трапилося затоплення метрополітену.

Нагадаємо

У Києві запустили альтернативні маршрути наземного транспорту через закриття частини синьої гілки метро на ремонт тунелю.  На додачу з 13 грудня тестуватимуть човниковий рух метро на ділянці Либідська-Деміївська, щоб зменшити навантаження на наземний транспорт.

Також закриті станції та вестибюлі синьої гілки метрополітену Києва будуть використовувати, як укриття під час повітряної тривоги. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На пошкодження тунелю метро в Києві могло вплинути будівництво ТРЦ Ocean Plaza

Ганна Оніщенко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни за добу атакували Запорізьку область 17 дронами

     • 41627 переглядiв