pohrozhuvav-pistoletom-predstavnykam-ttsk-i-vtik-v-odesi-vstanovyly-osobu-cholovika

Погрожував пістолетом представникам ТЦК і втік: в Одесі встановили особу чоловіка

 • 8867 переглядiв

38-річний одесит погрожував пістолетом представникам ТЦК під час перевірки документів, після чого втік. Поліція встановила особу порушника та вилучила у нього пневматичний пістолет.

В Одесі під час перевірки військовослужбовцями ТЦК та СП військово-облікових даних перехожий погрожував їм пістолетом, приставив його до грудей одного з військових, а потім втік. Правоохоронці встановили особу чоловіка і розпочали кримінальне провадження за фактом погрози вбивством. Про це УНН повідомляє із посиланням на Національну поліцію Одеської області.

Деталі

Інцидент стався 20 серпня вдень на вулиці Акордній, що в Хаджибейському районі Одеси.

За словами правоохоронців, під час перевірки військовослужбовцями ТЦК та СП військово-облікових даних у перехожого, останній відмовився надати документи. "Чоловік спровокував конфлікт з військовими, погрожував їм фізичною розправою та застосуванням пістолета, який направляв на них, приставив до грудей одного з військових, а потім втік", - розповіли в поліції.

21 серпня поліцейські встановили правопорушника. 38-річний чоловік надавати пояснення щодо своїх дій відмовився. У нього вилучили пістолет, попередньо пневматичний, під патрон Флобера. Його буде скеровано на експертизу, вказали правоохоронці

За фактом погроз вбивством дізнавачі розпочали провадження за статтею 129 Кримінального кодексу України. Під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру.

Ігнорування "Резерв+": Міноборони проводить роз'яснення поліцейським та працівникам ТЦК щодо юридичної сили документів08.08.24, 16:05

Тетяна Краєвська

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі