podilsko-voskresenskyi-mist-u-kyievi-vidkryto-klychko

Подільсько-Воскресенський міст у Києві відкрито - Кличко

 • 58657 переглядiв

Подільсько-Воскресенський міст у Києві частково відкрили для проїзду спеціальних, екстрених транспортних засобів та автобусного сполучення, про що оголосив мер Віталій Кличко. Роботи тривають, планується подальше відкриття проїзду на вулицю Оноре де Бальзака

Про відкриття Подільсько-Воскресенського мосту у столиці повідомив у п'ятницю, 1 грудня, мер Києва Віталій Кличко, але наразі для спецтранспорту, автомобілів екстрених служб та автобусне сполучення, пише УНН.

Сьогодні, для забезпечення життєдіяльності міста під час воєнного стану, ми відкрили рух спецтранспорту, автомобілів екстрених служб та автобусне сполучення для пасажирів з лівого берега на правий Подільсько-Воскресенським мостовим переходом

- написав Кличко у Telegram.

Деталі

Зокрема, з його слів, на першому етапі, тут працюватиме автобусний маршрут № 111 за напрямком "Станція метро "Площа Українських Героїв" – станція метро "Лівобережна".

З його слів, будівництво цього мостового переходу продовжують. 

Наступним етапом, за словами Кличка, Департамент транспортної інфраструктури КМДА виконає комплекс робіт для забезпечення проїзду на вул. Оноре де Бальзака (ці роботи вже тривають).

Сьогодні відбуваються підготовчі роботи для подальших будівельних робіт із влаштування тунелю під залізничними коліями, додав він.

"Отже – автопроїзд ми забезпечили. У кінці наступного року він буде можливим вже і на вулицю Бальзака. А фінальним етапом, найочікуванішим, стане запуск метро на Троєщину!" - наголосив Кличко.

Довідково

Подільсько-Воскресенський мостовий перехід – це найбільший з об'єктів транспортної інфраструктури Києва та України. Протяжність мостового переходу - понад 10 км.

Юлія Шрамко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Подільсько-Воскресенський міст у Києві відкрито - Кличко

     • 58657 переглядiв

    Делегати від Ірану покинули COP28 через присутність Ізраїлю

     • 23864 переглядiв

    Байден і перша леді запалили різдвяну ялинку у Вашингтоні

     • 23115 переглядiв