pleminnyk-trampa-nazvav-yoho-atomno-bozhevilnym-i-pidtrymav-harris

Племінник Трампа назвав його "атомно божевільним" і підтримав Гарріс

 • 37854 переглядiв

Фред Трамп, племінник Дональда Трампа, назвав дядька «атомно божевільним» і заявив про підтримку Камали Гарріс. У новій книзі він розкриває расистські висловлювання та жорстоке ставлення Трампа до людей з інвалідністю.

Племінник кандидата в президенти Дональда Трампа Фред Трамп назвав свого дядька "атомно божевільним" і заявив, що голосуватиме за претендентку від демократів Камалу Гарріс. Про це він заявив у вівторок в інтервʼю ABC News, передає УНН.

Деталі

"У кожній родині є божевільний дядько. Мій дядько Дональд - атомно божевільний", - сказав він, представляючи свою нову книжку "Усе в родині: Трамп і як ми до цього дійшли".

На прохання пояснити, що він має на увазі, Фред Трамп зазначив: "Він робить речі… від яких я здригаюся й кажу: невже це той самий хлопець, якого я знав? Що змусило його змінитися?.. Що змусило його стати таким? Але при всьому цьому, у мене з ним завжди були хороші взаємини".

Доповнення

Фред Трамп, син покійного старшого брата експрезидента Фреда Трампа, який помер у 1981 році у віці 42 років, каже, що написав книжку, зокрема, для того, щоб захистити людей з важкими порушеннями розвитку, таких як його дорослий син Вільям. За його словами, розповідь про родину Трампа не є політичним замовленням, а радше "повною правдою" про його дядька.

У книжці докладно описано, як Трамп вдавався до расистських висловлювань.

"Мені було близько десяти років, і я був у будинку моїх бабусі й дідуся, як і багато інших, - сказав Фред Трамп. - І Дональд - я чув, як він кричав… Я спустився до під'їзної доріжки будинку… Там стояв його білий кабріолет El Dorado з двома порізами… І він двічі вжив слово на літеру "н" (ідеться про образливе йменування темношкірих, - ред.), кажучи, хто, на його думку, зробив це".

На переконання племінника, Трамп насправді не є расистом, а "використовує людей, незалежно від того, чорношкірі вони чи ні".

"Він використовує їх як реквізит. І коли він отримає від них те, що йому потрібно - голоси виборців, - він відсуне їх".

Також Трамп, уже бувши президентом, жорстоко висловлювався про людей з інвалідністю, додав його племінник.

"Ці люди, це все витрати... Вони повинні просто померти", - процитував Фред Трамп свого дядька.

Він наголосив, що планує віддати свій голос на президентських виборах за Гарріс.

У команді Трампа категорично відкинули будь-які звинувачення на адресу кандидата від республіканців, назвавши слова племінника брехнею.

Ілон Маск не жертвуватиме 45 мільйонів доларів на місяць на кампанію Трампа24.07.24, 15:24

Популярні

За день російські військові завдали по Сумщині 17 ударів

 • 95740 переглядiв

На Київщині працює ППО – КМВА

 • 51114 переглядiв

Новини по темі

За день російські військові завдали по Сумщині 17 ударів

 • 95740 переглядiв

Камала Гарріс випередила Трампа на 1% - опитування Reuters/Ipsos

 • 41245 переглядiв