ukenru
pislya-otruyennya-56-lyudey-zakrili-zaklad-na-khmelnichchini

Після отруєння 56 людей закрили заклад на Хмельниччині

 • 9442 переглядiв

КИЇВ. 23 листопада. УНН. Під час перевірок у готельно-ресторанному комплексі "Ксенія" у Кам'янці-Подільському на Хмельниччині, де отруїлися діти і дорослі, виявили певні порушення, робота закладу зупинена. Про це повідомив голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа в ефірі "112 Україна", передає УНН.

"Під час перевірок виявили певні порушення… Зараз проводяться лабораторні дослідження. Очікуємо, що вони будуть готові до кінця тижня. За результатами буде здійснена ще одна перевірка Держпродспоживслужбою, щоб точно з’ясувати причини того, що сталося. У будь-якому випадку робота закладу зупинена. Звернення до правоохоронних органів, у даному випадку мова йде, щоб перекваліфікувати склад правопорушення", - сказав В.Лапа.

Нагадаємо, у Держпродспоживслужби раніше повідомили, що кількість постраждалих від отруєння на фестивалі “Перлина Кам’янця”, який проходив 19-21 листопада на Хмельниччині, зросла до 56 людей.

За словами нардепа С.Тригубенка, причина збільшення випадків харчових отруєнь у різних регіонах України полягає у відсутності державного та ефективного контролю за якістю продуктів харчування на всіх рівнях.

Українські Національні Новини

Здоров'я