pidrobyv-dokumenty-shchob-poikhaty-v-kruiz-na-karyby-suddi-z-kyivshchyny-povidomyly-pro-pidozru

Підробив документи, щоб поїхати в круїз на Кариби: судді з Київщини повідомили про підозру

 • 14912 переглядiв

Судді Броварського міськрайонного суду повідомлено про підозру за підробку документів для поїздки в круїз на Кариби під час воєнного стану.

Судді міськрайонного суду Броварів повідомили про підозру у підробці документів аби поїхати в круїз на Кариби. Про це УНН повідомляє з посиланням на ДБР.

Як стало відомо УНН з власних джерел мова про суддю Володимира Сердинського.

Працівники ДБР у взаємодії з СБУ повідомили про підозру судді міськрайонного суду Броварів, який за підробленими документами виїхав за кордон на відпочинок. Також про підозру повідомлено адвокату, який допомагав йому зробити фальшиві документи. Встановлено, що суддя під час воєнного стану поїхав відпочивати на круїзному лайнері країнами Карибського басейну

- йдеться в повідомленні.

В ДБР повідомляють, що для цього служитель Феміди у змові зі знайомим адвокатом підробили запрошення нібито для участі у конференції у Відні з питань допомоги переселенцям, сім’ям з дітьми та дітям-сиротам з України в ЄС. На підставі цієї фальшивки у судді йому оформили службове відрядження за кордон.

В СБУ нагадали, що у вересні 2023 року цього ж суддю викрили на хабарі, який він отримав за прийняття "правильного" рішення у майновому спорі.

Він вимагав 4 тис. доларів США хабаря за "правильне вирішення питання" під час судового засідання.

Екснардепку Ірину Сисоєнко затримали у справі про фіктивне виготовлення документів для "ухилянтів" – джерело07.06.24, 14:28

Популярні

Новини по темі

Компанія Kaspersky покидає США після її заборони

 • 8661 переглядiв