perevozyly-kokain-pid-vyhliadom-pralnoho-poroshku-v-odesi-likviduvaly-kanal-kontrabandy-narkotykiv

Перевозили кокаїн під виглядом прального порошку: в Одесі ліквідували канал контрабанди наркотиків

 • 12314 переглядiв

Правоохоронці затримали двох осіб, причетних до контрабанди кокаїну з Нідерландів в Україну. Вилучено кілограм наркотику вартістю понад 2,3 млн грн, підозрюваним загрожує до 12 років ув'язнення.

В Одесі правоохоронці викрили двох осіб, причетних до міжнародного наркотрафіку та вилучили кокаїну на понад 2 300 000 гривень. Обом фігурантам повідомлено про підозри. Про це заявили у Національній поліції України, передає УНН.

Деталі

Слідчі з'ясували, що мешканець Одеси налагодив контрабанду наркотиків з Нідерландів. Там він придбав кілограм наркотиків і для доставлення їх в України залучив як кур’єра свою знайому. 

На власному авто жінка поїхала за кордон і забрала пакунок у продавця. Щоб не привертати увагу під час проходження митного контролю, заховала товар у коробки з-під порошку для прання. 

Оперативники управління стратегічних розслідувань в місті Одеса Нацполіції та слідчі управління Служби безпеки України у м. Києві та Київській області затримали двох зловмисників в Одесі.

У них вилучили кілограм кокаїну, вартість якого за цінами "чорного" ринку становить понад 2 300 000 гривень. 

Обох фігурантів затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено підозру за ч. 3 ст. 305 (контрабанда наркотичного засобу) Кримінального кодексу України 

- резюмували в Нацполіції. 

Затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 12 років з конфіскацією майна. Наразі чоловік перебуває під вартою, жінка - під цілодобовим домашнім арештом. 

Нагадаємо

СБУ повідомила про знищення понад тонни героїну, конфіскованого у 2021 році. Наркотики вартістю 2,3 млрд грн були виявлені у Львові під час спецоперації проти транснаціонального злочинного угруповання.

Популярні

Новини по темі

Зеленський змінив очільника Токмацької МВА

 • 106350 переглядiв