perevahy-ta-pryntsyp-roboty-vmware-broadcom

Переваги та принцип роботи VMware Broadcom

 • 15700 переглядiв

Переваги та принцип роботи VMware Broadcom.

Компанія VMware тривалий час займала провідну позицію в розробці програмного забезпечення для хмарного середовища. Поглинання ВМваре Broadcom стало визначною подією: було об’єднано дві команди спеціалістів, орієнтованих на інжиніринг та інновації. Результатом зусиль стало створення ідеальної ІТ-інфраструктури на основі використання приватних, мультихмарних та гібридних середовищ. 

Впровадження візуалізації розв'язує важливу проблему інфраструктури – її розширення. Підраховано, що на це необхідно виділяти до 70% коштів. Модернізація фізичного обладнання – дорога, проте необхідна справа. Водночас можна зекономити, використовуючи можливості віртуальних машин.

Що дає віртуалізація

Завдяки віртуалізації здійснюється запуск кількох операційних систем та додатків на одному сервері чи хості. При цьому кожна з віртуальних машин використовує стільки ресурсів, скільки їх потрібно.

Завдяки впровадженню віртуалізації підприємство отримує низку переваг. Серед основних з них:

  • зниження операційних витрат та підвищення рентабельності;
  • надзвичайні можливості резервного копіювання та захисту даних, які майже унеможливлюють ризики втрати цінною інформації;
  • скорочення часу на виконання рутинних завдань персоналом;
  • доступність додатків та відсутність простоїв;
  • неперервність бізнесу через скорочення часу відновлення інформації.

VMware Broadcom пропонує кілька важливих компонентів віртуалізації. Слід розібратися, як вони працюють.

Система віртуалізації VMware Broadcom

Віртуалізація ділить апаратні елементи одного комп’ютера на кілька віртуальних, які ще називають віртуальними машинами. Кожна з них працює під керуванням власної ОС, кожна з них поводиться як окремий комп’ютер, при цьому споживаючи лише частину ресурсів заліза.

Впровадження віртуалізації дає змогу раціонально використовувати апаратне забезпечення та мінімізувати витрати. Завдяки засобам VMware Broadcom хмарні провайдери мають змогу обслуговувати велику кількість клієнтів.

Віртуальна машина VMware Broadcom – програмне уявлення фізичного комп’ютера. Операційна система, яка застосовується, називається гостьовою. Кожна з машин має файл конфігурації, файл віртуального диска (аналог жорсткого диска), файл журналу, в якому відстежується діяльність віртуальної машини та її стан.

Переваги впровадження віртуалізації VMware Broadcom

Система віртуалізації VMware Broadcom – ідеальне рішення для нових компаній, які швидко ростуть та розвиваються. Наслідком поглинання VMware компанією Broadcom в кінці 2023 року стало об’єднання досвіду спеціалістів обох команд, а також їхні спільні напрацювання.

Насамперед слід розповісти про 2 основні продукти: VMware vSphere Foundation та VMware Cloud Foundation. Оскільки клієнти та партнери скаржилися на складність пропозицій, розробники максимально спростили їх та зробили більш зручними. 

VMware vSphere Foundation – комфортне рішення для малого та середнього бізнесу. Воно поєднує vSphere та інтелектуальне керування, що забезпечує потужність, доступність, ефективність, прозорість та легкість сприйняття.

VMware vSphere Foundation – флагманське рішення корпоративного класу для клієнтів, які хочуть швидко, зручно та економічно ефективно запускати додатки для бізнесу. Для більшої доступності розробник знизив вартість VMware Cloud Foundation вдвічі та додав більш широкі рівні підтримки, в тому числі розширену підтримку активації рішення і керування життєвим циклом.       

Віртуалізація – інструмент, завдяки якому зменшуються адміністративні витрати та одночасно з цим підвищується оптимізація витрат, ефективність роботи та масштабованість. Хоча віртуалізація – явище не нове, вона допомагає розвивати ІТ-стратегію компаній. Вищевказані переваги – це лише незначна частина можливостей. Спеціалісти компанії SoftwareOne допоможуть підприємствам із впровадженням віртуалізації від VMware Broadcom.

Лілія Подоляк

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Переваги та принцип роботи VMware Broadcom

     • 15700 переглядiв