peremozhnytsia-konkursu-roby-svoie-z-kurator-masshtabuie-kavovyi-biznes-zavdiaky-peremozi-u-konkursi-biznes-idei

Переможниця конкурсу "Роби своє з Kurator" масштабує кавовий бізнес завдяки перемозі у конкурсі бізнес-ідей

 • 10567 переглядiв

Юлія Дмитренко, переможниця конкурсу 'Роби своє з Kurator', розширить єдину на весь старостинський округ кав'ярню. Завдяки гранту від Благодійного Фонду 'МХП – Громаді' вона зможе масштабувати кавовий бізнес.

Переможниця конкурсу бізнес-ідей "Роби своє з Kurator" Юлія Дмитренко розширить єдину на весь старостинський округ кав'ярню, передає УНН.

Деталі

Кав’ярня знаходиться у селі Кучаків Бориспільського району Київської області. Юлія відкрила заклад у 2023 році. Кав’ярня досі є єдиним місцем на території округу, де можна випити смачної кави зі смаколиком.

"Я завжди мріяла про те, що в мене буде кав’ярня. Мені хотілося, аби до мене приходили гості. Щоб ми з ними вели добрі бесіди, обмінювалися позитивною енергією.

Я мріяла про те, що я буду в кав’ярні не просто власницею, а й гостею", - коментує Юлія.

Кав’ярня має назву "Liberty". На думку Юлії, назва закладу відображає бажання народу України бути вільним. І дійсно, українське суспільство не лишилось осторонь. У процесі створення бізнесу Юлія подалась на благодійний грант.

"Благодійний Фонд "МХП – Громаді" і "Роби своє з Kurator" допомогли мені фінансово завдяки тому, що я стала однією з переможниць грантової програми.

Завдяки підтримці таких благодійних програм можна досягти дуже великих цілей. Відкрити заклад, де буде якісна їжа та належне обслуговування", - додає Юлія.

"Проект "Роби своє з Kurator" впроваджується в 13 областях України. У співпраці та завдяки фінансуванню Благодійного Фонду "МХП – Громаді" та бренду Kurator ми виокремили переможців, таких як пані Юлія і її прекрасний проєкт.

Благодійний Фонд "МХП – Громаді" підтримує малий, середній бізнес. В тому числі – ідеї ветеранів, внутрішньо переміщених осіб. І також бізнеси, які постраждали внаслідок війни…", - коментує регіональний менеджер з соціальних проєктів Благодійного Фонду "МХП – Громаді" Катерина Комаревич.

Кав‘ярня має попит, асортимент закладу великий. Серед напоїв – еспресо, американо, лате, капучино, раф, макіато, какао, гарячий шоколад та різні смачні чаї. На перекус власниця кафе пропонує страви фастфуду, різноманітні десерти, в тому числі й корисні – без цукру, глютену та лактози.

Довідково

"Роби своє з Kurator" - конкурс бізнес-ідей, організований брендом Kurator та Благодійним фондом "МХП – Громаді" для галузі HoReCa (заклади харчування, готелі, кейтеринг) у 2023 році. У конкурсі взяли участь 86 представників малого та середнього бізнесу, а саме: підприємці-ветерани, внутрішньо переміщені особи, військові, які розвивали бізнес і бізнес яких постраждав від російської агресії. Сумарно організатори виділили 1 мільйон гривень на гранти. Кожен з переможців отримав до 100 тисяч гривень на розвиток власної справи. Завдяки наданим коштам підприємці змогли започаткувати новий бізнес чи масштабувати або ж релокувати вже наявний.

"МХП - Громаді" - український благодійний фонд, який почав свою діяльність у 2015 році. Його головна місія — комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників і рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт і літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

KURATOR - бренд продуктових рішень для HoReCa-спільноти (заклади харчування, готелі, кейтеринг), який розвиває компанія МХП. Має гнучкий асортимент під різні типи закладів, бізнес моделі, кваліфікацію персоналу та кількість кухарів. Під брендом KURATOR випускається понад 100 видів допрацьованої продукції, зокрема курятина, яловичина, різні кулінарні рішення. Весь асортимент створюється з розумінням і дотриманням потреб професійної кухні.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У столиці фунікулер закриють на плановий ремонт

     • 18021 переглядiв

    Орбан пообіцяв продовжити "мирну місію" попри критику ЄС

     • 28533 переглядiв