perebuvannia-na-terytorii-krainy-ahresorky-i-nadali-bude-nebezpechnym-dlia-zradnykiv-ta-kolaborantiv-yusov

Перебування на території країни-агресорки і надалі буде небезпечним для зрадників та колаборантів – Юсов

 • 31340 переглядiв

Речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявив, що зрадники мають здатися українському правосуддю задля безпеки та захисту прав, наголосивши на ризиках перебування на території країни-агресорки.

Тільки співпраця з українським правосуддям гарантуватиме зрадникам безпеку. Про це в ефірі телемарафону сказав речник ГУР Міноборони України Андрій Юсов, передає УНН.

Для зрадників, колаборантів та військових злочинців найбільш безпечним шляхом буде здатися в руки українського правосуддя

- сказав Андрій Юсов.

Речник ГУР підкреслив, що це гарантуватиме таким особам дотримання їх прав, безпеку та регулярне харчування. Водночас, перебування на території держави-агресора буде для них і надалі небезпечним, оскільки справедливе покарання наздожене кожного злочинця, зрадника та колаборанта.

Нагадаємо

Вчора стало відомо, що у результаті роботи СБУ була проведена ліквідація колишнього нардепа Іллі Киви, якому за рішенням суду заочно винесено вирок у справі про державну зраду. Його застрелили із вогнепальної зброї. Його тіло було знайдено в лісопарку московській області поблизу готелю, в якому він проживав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські зрадники: Кива, Медведчук, Ковальов, Шепелев та інші - когось вбили, а когось судді практично випустили на волю

Анастасія Рябоконь

Війна

    Популярні

    Новини по темі