partyzany-provely-rozvidku-zavodu-sibmash-u-tiumeni-atesh

Партизани провели розвідку заводу "СІБМАШ" у тюмені - "АТЕШ"

 • 31463 переглядiв

Українські партизани провели розвідку стратегічно важливого заводу "СІБМАШ" у тюмені, який виробляє та ремонтує ключові компоненти для російської військової техніки, ракетних та артилерійських систем.

Українські партизани провели розвідку стратегічного заводу "СІБМАШ" у тюмені, який забеспечує виробництво, ремонт та відновлення ключових компонентів військової техніки, ракетних та артилерійських систем. Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ", пише УНН.

Наш агент вивчив стратегічно важливий завод та його слабкі місця. Завод забезпечує виробництво, ремонт та відновлення ключових компонентів військової техніки, ракетних та артилерійських систем. Завод займається оновленням систем керування та навігації. Через санкції, що призвили до проблем імпорту високотехнологічних процесорів, виникли величезні проблеми з розвитком інерційних навігаційних систем,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що повне виведення заводу з ладу може скоротити обслуговування та виробництво комплектуючих для 1000 одиниць військової техніки росії щомісяця., чого ми і прагнемо.

Партизани провели розвідку військового шпиталю у Севастополі – "АТЕШ"11.07.24, 15:08

Популярні

Новини по темі