partyzany-otrymaly-dokumentatsiiu-shchodo-novoho-pryladu-sposterezhennia-korabliv-rf-atesh

Партизани отримали документацію щодо нового приладу спостереження кораблів рф - АТЕШ

 • 24874 переглядiв

Українським партизанам вдалось добути технічну документацію до комплектуючих російських ракетних кораблів. Про це пише УНН з посиланням на заяву підпільного руху "АТЕШ".

Деталі 

Агенту "АТЕШ" вдалось  проникнути до "Науково-виробничого комплексу Пуск" та роздобути низку документів, включаючи готову технічну документацію оновленого корабельного прицільного приладу "УВ-450-01".

Даний прилад служить цілям спостереження та цілевказівки. Він сприяє морським операціям, покращуючи ситуаційну поінформованість та можливості виявлення цілей.

- пояснили в "АТЕШ".

Партизани також оприлюднили технічні додатки, натомість всю важливу документацію, як заявили в "АТЕШ" буде передано до Сил оборони.

Довідка

ЗАТ "НПК Пуск" - це російська компанія, що спеціалізується на розробці та виробництві продукції для спостереження та кораблеводіння, а також виявлення надводних та берегових об'єктів. Вона здійснює наукові дослідження та розробки у цій галузі.

Нагадаємо

Підпільний рух "АТЕШ" добув секретні документи та з'ясував, що цьогоріч росіяни планують виготовити 224 крилаті ракети X-32 на Дубненському машинобудівному заводі.

Популярні

Новини по темі

Сили ППО знищили ворожу ракету Х-59 над Криворізьким районом

 • 25677 переглядiв