ukenru
parlamentskyi-komitet-rekomenduvav-radi-ukhvalyty-v-tsilomu-zakonoproiekt-pro-mobilizatsiiu

Парламентський Комітет рекомендував Раді ухвалити в цілому законопроєкт про мобілізацію

 • 102507 переглядiв

Парламентський комітет рекомендує прийняти законопроект про мобілізацію у другому читанні та в цілому.

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував Верховній Раді ухвалити законопроєкт про мобілізацію (№10449) у другому читанні та в цілому. Таке рішення комітет ухвалив на засіданні у вівторок. Висновок комітету опублікував нардеп Олексій Гончаренко у Телеграмі, передає УНН.

Деталі

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти законопроєкт (реєстр. № 10449) у другому читанні і в цілому. У разі прийняття проєкту в цілому запропонувати доручити Комітету при підготовці тексту прийнятого Закону для підпису Головою Верховної Ради України здійснити спільно з Головним юридичним управлінням Апарату Верховної Ради України його техніко-юридичне доопрацювання", — йдеться у висновках Комітету.

йдеться у висновках Комітету.

Відомо, що до другого читання законопроєкту було внесено 4195 поправок і пропозицій.

Нагадаємо

Як повідомляв УНН, положення щодо демобілізації і ротації військовослужбовців планують виключити з урядового законопроєкту про мобілізацію. 

Співрозмовник УНН повідомив, що положення про демобілізацію військовослужбовців планують прибрати. Ініціювали виключення Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, міністр оборони Рустем Умєров та Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

09.04.24, 22:23 • [views_0]