ukenru
oskarzhennya-prokurorami-poryadku-provedennya-atestatsiyi-u-noviy-ofis-ryaboshapki-sud-rozglyane-za-skorochenoyu-protseduroyu

Оскарження прокурорами порядку проведення атестації у новий Офіс Рябошапки суд розгляне за скороченою процедурою

 • 12486 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом до Генеральної прокуратури України щодо оскарження Порядку проходження прокурорами атестації. Про це йдеться на сайті суду, передає УНН.

Серед вимог позову - визнати протиправним та скасувати Наказ Генерального прокурора України №221 від 03.10.2019р., яким було затверджено вищезгаданий порядок.

"Суд ухвалив розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін", - поінформували в ОАСК.

Крім того, суд розглянув подану разом із позовом заяву про його забезпечення, в якій позивач просив зупинити дію вищезгаданого наказу до вирішення справи по суті та набрання судовим рішенням законної сили.

"Суд відмовив у вжитті заходів забезпечення позову, так як позивачем не було доведено, що невжиття таких заходів унеможливить поновлення порушених прав, ефективний захист чи виконання рішення суду", - уточнили в суді.

Як писав УНН, у Рябошапки "наказали" не допускати до атестації прокурорів, які не згодні на доноси.

Українські Національні Новини

Політика