osin-chas-dlia-rezultativ-zelenskyi-anonsuvav-novi-bezpekovi-uhody-dlia-ukrainy

"Осінь - час для результатів": Зеленський анонсував нові безпекові угоди для України

 • 30955 переглядiв

Президент Зеленський повідомив про підготовку нових міжнародних домовленостей та безпекових угод у серпні. Україна також отримає ракети для ППО 'Насамс' у рамках нового пакету підтримки від США.

У серпні Україна активно готуватиметься до нових міжнародних домовленостей і підписання безпекових угод. Про це у вечірньому відеозверненні заяви президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Деталі

Зеленський розповів, що сьогодні провів нараду з командою з міжнародних відносин та підготовки нових домовленостей із партнерами.

Готуємо й нові двосторонні безпекові угоди та нові домовленості на багатосторонньому рівні. Те, що точно посилить Україну. Серпень – час для підготовки. Осінь – час для результатів. Я вдячний усім у команді, хто залучений

- наголосив президент України. 

Доповнення

Окрім того, глава держави подякував США за оголошений напередодні пакет підтримки. Він підкреслив, що серед іншого Україна отримає  ракети для ППО "Насамс" – те, що потрібно, бо це завжди дефіцит

Нагадаємо

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук провів зустрічі з пані послом США в Україні Бріджит Брінк. Сторони обговорили військову підтримку США, санкційний тиск на рф та членство України у НАТО.

Популярні

Новини по темі