ukenru
oos-boyoviki-zdiysnili-sim-obstriliv-1

ООС: бойовики здійснили сім обстрілів

 • 10131 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. З початку цієї доби в районі проведення операції Об’єднаних сил ворог сім разів обстріляв українські позиції. Про це повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Максим Праута, передає УНН.

"Від початку поточної доби, станом на 12:00 в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано сім збройних провокацій з боку противника. На Луганському напрямку маємо випадок застосування противником артилерії калібру 152 мм. Сталося це на початку поточної доби, коли бойовики з боку міста Первомайськ випустили 5 снарядів по опорних пунктах підрозділів Збройних сил України неподалік Борівського", - сказав Праута.

Так само на початку доби відбувся 15-хвилинний обстріл з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї позицій наших військ поблизу Луганського.

"З 6:40 до 7:05 під вогнем з гранатометів різних систем та стрілецької зброї перебували захисники населеного пункту Золоте-4. Також на позиціях підрозділів Об’єднаних сил у цьому районі в цей час розірвалися 15 мін калібру 82 мм. Біля Зайцевого бойовики після 10:30 застосували ручні протитанкові гранатомети", - зазначив Праута.

На Донецькому напрямку ворог з початком доби використав стрілецьку зброю під час провокаційного обстрілу військовослужбовців Збройних сил України, які виконують бойові завдання поблизу Водяного.

Зі стрілецької зброї, а також станкових протитанкових гранатометів бойовики з 11:25 до 12:00 обстріляли оборонців Широкиного.

А в районі Новоселівки Другої ворог з о пів на восьму ранку протягом 45 хвилин вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і протитанкового ракетного комплексу.

Також, повідомляється, що за наявною інформацією, втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Нагадаємо, 12 червня збройні формування Російської Федерації 28 разів порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП