olimpiada-2024-ukrainski-sportsmeny-pochnut-prybuvaty-u-paryzh-z-19-lypnia-yikh-susidamy-budut-kanadtsi-nimtsi-ta-irlandtsi

Олімпіада-2024: українські спортсмени почнуть прибувати у Париж з 19 липня, їх сусідами будуть канадці, німці та ірландці

 • 10811 переглядiв

Перші українські спортсмени почнуть прибувати до Олімпійського селища в Парижі з 19 липня. Українська делегація вже здійснила прийом кімнат, де проживатиме збірна, сусідами якої будуть команди Канади, Німеччини та Ірландії.

Перші спортсмени зі збірної України, як очікується, почнуть 19 липня прибувати в Париж для участі в Олімпійських іграх - 2024. Їхніми сусідами в Олімпійському селищі будуть збірні команди Канади, Німеччини та Ірландії. Про це повідомив Національний олімпійський комітет (НОК) 17 липня, пише УНН.

Очікується, що перші команди українських спортсменів почнуть прибувати до селища у пʼятницю, 19 липня

- зазначили у НОК.

Деталі

Українська делегація 17 липня здійснила прийом кімнат в Олімпійському селищі Парижа, у яких проживатиме національна збірна команда України.

"Зручні та сучасні двомісні кімнати-блоки окрім житлової площі мають зони для відпочинку та спілкування. Меблі в кімнатах створені з високоекологічних матеріалів", - розповіли в НОК.

Саме новозбудоване Олімпійське селище знаходиться в районі Сен-Дені на півночі Парижа, недалеко від відомо стадіону Stad-de-France. Під час Олімпійських ігор на ньому відбуватимуться змагання з легкої атлетики, регбі, фінал футбольного турніру та церемонія закриття.

"Корпус, де проживатиме українська збірна, знаходиться поруч з усіма головними інфраструктурними об'єктами селища, зокрема оргкомітетом, транспортним моллом, звідки команда відправлятиметься на тренування та змагання, їдальнею, фітнес-центром. Поруч з українцями будуть жити збірні команди Канади, Німеччини та Ірландії", - повідомили у НОК.

Українська делегація також провела зустріч з волонтерами, які допомагатимуть для комфортного перебування нашої команди під час Ігор. "Цікаво, що серед волонтерів є багато українців, які приїхали з різних куточків світу для підтримки національної збірної команди України", - вказали у НОК.

В Україні випустять нові марки до Олімпіади-2024: хто на них зображений і коли їх можна придбати17.07.24, 16:13

Популярні

Новини по темі

Вибух пролунав у передмісті Дніпра

 • 104588 переглядiв