okupanty-perehrupuvalysia-u-vovchansku-otu-kharkiv

Окупанти перегрупувалися у Вовчанську - ОТУ "Харків"

 • 22021 переглядiв

У Вовчанську російські окупанти здійснили перегрупування штурмових груп. Від початку доби триває 4 бойових зіткнення у районі Вовчанська та Липців.

У Вовчанську на Харківщині російські окупанти здійснили перегрупування штурмових груп.  Від початку цієї доби триває 4 бойових зіткнення у районі Вовчанська та Липців.   Про це повідомили в ОТУ "Харків", передає УНН

Деталі

За даними ОТУ "Харків", на Харківському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога, який намагається проснутися, однак успіхів не має.

У Вовчанську окупанти здійснили перегрупування штурмових груп, поповнюють запаси боєкомплекту та медикаментів. Центральну частину міста, як повідомляється, ворог обстрілював з важкої вогнеметної системи ТОС-1А.

В районі Глибокого противник здійснює заміну особового складу на бойових позиціях, проводить евакуаційні заходи.

В районі населеного пункту Липці ворог здійснив поповнення бойових розрахунків. Провів заходи логістичного забезпечення. Продовжуються випадки невиконання наказів особовим складом противника.

Поблизу Стариці, як повідомляється, відмічається поодиноке переміщення особового складу противника з метою внутрішньої ротації на бойових позиціях.

Окупанти планують штурм в районі агрегатного заводу у Вовчанську - ОТУ "Харків"09.08.24, 14:24

Від початку цієї доби триває 4 бойових зіткнення у районі Вовчанська та Липців.

Втрати ворога (безповоротні та санітарні) за минулу добу на цьому напрямку склали 120 осіб. Також ворог втратив знищеними та пошкодженими 86 одиниць озброєння та військової техніки, зокрема: 1 система ППО, 7 артилерійських систем, 7 автомобілів, 8 одиниць спеціальної техніки, 63 БпЛА.

"Сили оборони України контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії російської федерації", - вказали в ОТУ "Харків".

Генштаб: 145 боїв за добу, майже третина - на Покровському напрямку19.08.24, 08:43

Популярні

Новини по темі

Окупанти перегрупувалися у Вовчанську - ОТУ "Харків"

 • 22021 переглядiв