ukenru
okupanty-na-livoberezhzhi-khersonshchyny-navazhylys-na-3-shturmy-ale-vidiishly-z-vtratamy-syly-oborony-pivdnia

Окупанти на лівобережжі Херсонщини наважились на 3 штурми, але відійшли з втратами - Сили оборони Півдня

 • 52554 переглядiв

У Херсонській області російські війська здійснили три невдалі спроби штурму лівого берега Дніпра, зазнали втрат і відступили на вихідні позиції.

На лівобережжі у Херсонській області російські окупанти минулої доби наважилися на 3 штурми, але вони видалися невдалими. Зазнавши втрат, ворог відійшов на свої вихідні позиції. Про це УНН повідомляє з посиланням на Сили оборони півдня України.

Деталі

"В операційній зоні Сил оборони півдня триває щоденна контрбатарейна боротьба та відбиття ворожих штурмів. Ворог не полишає намірів вибити наші підрозділи із зайнятих позицій", - ідеться в повідомленні Сил оборони Півдня у Telegram.

Повідомляється, що на Оріхівському напрямку окупанти здійснили 4 штурми, успіху не мали.

"На лівобережжі Дніпра Херсонщини наважились на 3 штурми, але й вони видались невдалими. Зазнавши втрат, відійшли на свої вихідні позиції. Сили оборони продовжують здійснювати комплексні заходи з утримання та укріплення позицій", - зазначається в повідомленні.

Також повідомляється, що окупанти не припиняють аеророзвідку, тиснуть артилерійськими обстрілами, завдають авіаційні удари, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів.

"Кораблі ворожого недофлоту у Чорному та Азовському морях відсутні. Ракетоносії перебувають в пунктах базування", - сказано у повідомленні.

Доповнення

На початку березня начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк повідомляла, що на Херсонщині ЗСУ укріплюють оборонні споруди.