ukenru
okupanti-priznachili-gubernatora-zaporizkoyi-oblasti-roszmi

Окупанти призначили "губернатора" Запорізької області - ЗМІ

 • 445295 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Російські окупанти "призначили" депутата Запорізької обласної ради Євгена Балицького начальником військово-цивільної адміністрації Запорізької області. Про це повідомляє УНН з посиланням на ЗМІ.

Цитата

"Давня мрія мелітопольського сепаратиста, депутата Запорізької обласної ради від Опоблоку Євгена Балицького здійснилася. Окупаційна влада росії за вірну службу нагородила його високою посадою. Нині цей депутат називає себе начальником військово-цивільної адміністрації Запорізької області. У мирний час вважай голова Запорізької ОВА", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що Балицький учора, 8 травня, дав пресконференцію у БК ім. Шевченка для іноземних ЗМІ. На запитання він відповідав як "губернатор області".

Балицький давно відомий своїми проросійськими поглядами. Він є депутатом Запорізької обласної ради від партії "Опозиційний блок".

Доповнення

Окупанти призначили нового "мера" у тимчасово окупованому Мелітополі. Нею стала депутатка Мелітопольської міської ради від Опозиційного блоку Галина Данильченко.

Згодом їй повідомили про підозру за фактом державної зради.

Українські Національні Новини

Суспільство