odeska-ova-prodovzhuye-ochischatisya-vid-sumnivnikh-kadriv-zvilneno-direktora-departamentu-agrarnoyi-politiki

Одеська ОВА продовжує очищатися від сумнівних кадрів: звільнено директора департаменту аграрної політики

 • 176215 переглядiв

КИЇВ. 15 Листопада. УНН. Вчора, 14 листопада, була звільнена директор департаменту аграрної політики Одеської ОВА Алла Стоянова, повідомляє УНН.

Деталі

За інформацією власних джерел, Стоянова намагалася реалізовувати старі схеми зі шлейфом корупції за нового керівника обладміністрації Олега Кіпера. Діяльно її присік Андрій Фігель - заступник Кіпера, куратор аграрного напряму та екології в Одеській ОВА.

До 2014 року Фігель обіймав посаду прокурора Галицького району Івано-Франківської області і якраз вів багато земельних справ. Зібрані щодо Стоянової матеріали, за інформацією джерел, можуть потягнути на ціле кримінальне провадження, і їх уже передано в прокуратуру.

Свої останні робочі дні в ОВА Стоянова провела не без скандалів: будучи паралельно депутатом облради, зірвала засідання бюджетної комісії, змушувала деяких підлеглих писати заяву на звільнення. І, вишенькою на торті, став останній робочий день Стоянової на посаді директора департаменту аграрної політики. Вона вивезла зі свого кабінету крісло та меблі. І "привласнила" офіційну сторінку аграрного департаменту в FB: змінила пароль і опублікувала там свої фотографії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радник міністра Ляшко стверджує, що віддала комерсантам корпусу Одеського онкодиспансеру не на 50 років, а на 49-Версія чиновниці

Нагадаємо, не так давно в Одеській області зі скандалом звільнили головного лікаря "екстреної допомоги" Ірину Парамонову.

Парамонову звільнив голова Одеської обласної Військової адміністрації Олег Кіпер, прямо на нараді.

Серед причин, які озвучив Кіпер на нараді, називають: повний безлад в медичному закладі, недоцільні витрати і преміювання керівництва.

Також раніше голова Одеської ОВА Олег Кіпер звільнив заступника свого попередника — Ігоря Ткачука.

Ігор Ткачук — заступник голови Одеської ОВА Максима Марченка з жовтня 2022 року. У серпні цього року справу Ткачука передали до суду. Його підозрюють в отриманні хабара у 10 тисяч доларів США.

Крім того, за перші три місяці керівництва кіпера було змінено двох керівників районів: Одеського та Болградського. Посади в ОВА втратили заступники голови, а також керівники двох департаментів: з питань охорони здоров'я та економіки.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти обстріляли 5 районів Харківщини: двоє постраждалих

     • 60568 переглядiв

    Кривий Ріг уночі зазнав атаки рф, без жертв

     • 52302 переглядiв

    Генштаб: кількість ліквідованих окупантів перевищила 314 тисяч

     • 53539 переглядiв

    Ворог обстріляв Херсонщину більше 80 разів: є поранені

     • 64679 переглядiв