ochilnyk-sbu-maliuk-poobitsiav-shcho-bavovna-palatyme-y-nadali

Очільник СБУ Малюк пообіцяв, що "бавовна палатиме й надалі"

 • 25503 переглядiв

Голова СБУ Василь Малюк стверджує, що служба посилює операції проти критично важливих російських військових об'єктів, щоб обмежити військовий потенціал росії та прискорити перемогу України.

СБУ посилює роботу в тилу ворога, щоб перенести війну якомога ближче до кремля. Серед пріоритетних цілей – військові кораблі рф, військові бази, логістичні коридори поставок зброї тощо. Про це розповів голова СБУ Василь Малюк виданню Politico, повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу відомства.

СБУ завдає цілеспрямовані точкові удари. Ми жалимо ворога голкою прямо в серце. Кожна наша спецоперація переслідує конкретну ціль і дає свій результат. Усе це в комплексі ускладнює можливості рф для ведення війни в Україні і наближає нашу Перемогу

– зазначив Малюк.

Наразі спецслужба працює над тим, щоб відтіснити Чорноморський флот рф з Криму. Робить це з допомогою морських дронів "Sea baby".

Видання зазначає, що атаки дронів "Sea baby" змусили москву перевести більшу частину свого флоту з тимчасово окупованого Криму, що дозволило Україні відновити використання своїх портів для судноплавства.

За словами Малюка, СБУ ретельно обирає цілі перед тим, як завдати удару. У першу чергу працює по військових об’єктах. "Ми діємо повністю згідно з нормами міжнародного права", – додає він.

Малюк пообіцяв, що "бавовна палатиме й надалі".

Наслідки "бавовни"в Маріуполі: уражений військовій схрон рф та щонайменше 10 окупантів - Андрющенко 21.12.23, 10:08

Тетяна Краєвська

Війна

Популярні

Новини по темі