ochilnyk-odeskoi-ova-kiper-posnidav-na-pryvozi-zi-znamenytoiu-svituleiu-video

Очільник Одеської ОВА Кіпер поснідав на Привозі зі знаменитою "Світулею" - відео

 • 8894 переглядiв

Олег Кіпер, очільник Одеської ОВА, відвідав ринок "Привоз" і поснідав з популярною продавчинею риби "Світулею". Відео зустрічі опубліковане в соцмережах, де "Світуля" має понад 500 тисяч підписників.

Днями очільник Одеської облдержадміністрації Олег Кіпер відвідав одеський "Привоз". Відео виклала в мережу місцева знаменитість Світлана Базаренко, більш відома як "Світуля" , передає УНН.

Деталі

"Світуля" торгує на Привозі рибою, має понад 500 тисяч підписників у TikTok та 260 тисяч підписників у Instagram. Завдяки своїм харизмі, дотепності та гумору популярність "Світулі" сягає далеко за межі одеського Привозу, а її продукція користується популярністю в різних куточках України.

На відео, опублікованих у соцмережах Світлани, вона щедро пригощає рибною продукцією всіх покупців. На цей раз - очільника Одеської обладміністрації Олега Кіпера, який був на Привозі разом з родиною, дружиною та донькою.

@svetlanaprivoz #икрарыбкапривозодесса #колбаскапривозикрарыба #базаренкорекомендаци ♬ оригінальний звук - Светлана Базаренко

Додамо

Раніше Кіпер повідомляв, що попри масовані атаки рф, бізнес у Одеській області працює на 70%. Місцеві підприємці працюють не зважаючи ні на що та продовжують розвивати регіон.

"Ми зі свого боку йдемо на зустріч, вони, відповідно, допомагають ЗСУ, роблять свій вклад в нашу перемогу", - наголосив він.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Світові ціни на нафту продовжують падати - Reuters

     • 19268 переглядiв