obhovoryly-sytuatsiiu-na-fronti-ta-realizatsiiu-formuly-myru-yermak-zustrivsia-iz-zastupnykom-radnyka-premier-ministra-indii

Обговорили ситуацію на фронті та реалізацію Формули миру: Єрмак зустрівся із заступником радника прем’єр-міністра Індії

 • 31107 переглядiв

Керівник ОП Андрій Єрмак провів зустріч із заступником радника з нацбезпеки Індії. Обговорили ситуацію на фронті, обстріли цивільних об'єктів та Формулу миру, наголосивши на важливості участі Індії у мирному процесі.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак зустрівся із заступником радника з питань національної безпеки прем’єр-міністра Індії Паваном Капуром. Сторони обговорили ситуацію на фронті, обстріли цивільної інфраструктури та Формулу миру. Про це повідомляє Офіційне інтернет-представництво президента України, передає УНН.

Деталі

Андрій Єрмак розповів про ситуацію на фронті та обстріли цивільної інфраструктури, зокрема про російську атаку на Костянтинівку. Керівник офісу Президента наголосив на важливості відновлення справедливого миру для України та участі Індії в цьому процесі. Він висловив сподівання, що прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді зможе докласти до цього зусиль

- йдеться в повідомленні.

Нагадаємо

Заступник керівника ОП Ігор Жовква зустрівся з новим послом Індії Раві Шанкаром. Обговорили підготовку до другого Саміту миру, впровадження Формули миру та двосторонню співпрацю.

Популярні

Новини по темі

Дешевих яблук не буде і в новому сезоні - прогноз

 • 26709 переглядiв