nyzka-naselenykh-punktiv-brovarskoho-raionu-zalyshylysia-bez-hazu-poshkodzheno-hazoprovid-ova

Низка населених пунктів Броварського району залишилися без газу, пошкоджено газопровід - ОВА

 • 15135 переглядiв

У Броварському районі через пошкодження газопроводу під час неузгоджених земляних робіт без газу залишилися 6 населених пунктів та 7 садових товариств. Для ліквідації аварії знадобиться мінімум 2 доби.

Низка населених пунктів Броварського району залишилися без газу через пошкодження підземного розподільного газопроводу високого тиску, яка спричинена будтехнікою під час проведення неузгоджених земляних робіт на одній із приватних ділянок. Про це повідомляє Київська ОВА, передає УНН.

Деталі

У Броварському районі через пошкодження підземного розподільного газопроводу високого тиску низка населених пунктів залишилися без газу. Оперативні служби вже працюють на місці над усуненням наслідків аварії. Аварійно відключені 4149 споживачів у с. Рожни, с. Скибин, с. Літки, с. Літочки, с. Соболівка та хуторі Парня

- йдеться в повідомленні.

Окрім населених пунктів, без газопостачання залишилися садові товариства "Ландиш", "Пролісок", "Трудовик", "Зачарована Десна", "Любич", "Академічні Сади", "Прилісся".

Газопровід було пошкоджено будтехнікою під час проведення неузгоджених земляних робіт на одній із приватних ділянок. Начальник КОВА Руслан Кравченко звернувся до правоохоронних органів для розслідування інциденту та притягнення причетних до відповідальності. Наразі проводиться перекриття засувок до населених пунктів та підготовчі роботи для ремонту газопроводу. За оцінками фахівців для ліквідації аварії та поновлення постачання газу знадобиться мінімум 2 доби

- додали в КОВА.

Нагадаємо

В 3 районах області планують встановити 19 когенераційних установок. Відповідні меморандуми підписали Київська обласна державна адміністрація, 6 територіальних громад та інвестори.

Павло Башинський

Суспільство

Популярні

Новини по темі

Шольц вважає, що Гарріс може перемогти на виборах у США

 • 16270 переглядiв